lørdag 27. august 2016

Nordover i retning Helmsley

Onsdag var vi klar for å dra videre. Målet er Helmsley for privatbesøk 2 av 2 planlagte. Vi har valgt å ta turen opp i 2 etapper og overnatter på Clumber Park Caravan Club ved Sherwood skogen. Skogen hvor selveste Robin Hood holdt hus.

Turen dit er på 24 mil og når du kommer sørfra , glem GPS'n. Den tar deg på ville veier inni skogen. Når du har tatt av motorvein, følg skiltet mot Clumber Park og ta av første avkjørsel i rundkjøringen, ikke andre som gps'n vil du skal ta. Etter et kort strekk dukker skiltet til caravanklubben opp på høyre side.
Her er det ingen mobildekning. Men de har en telefonkiosk om en må ringe ut. Campingplassen var velstelt og flott. Liker du å gå tur i skogen så kan du tilbringe dagesvis her. Ikke langt unna så har du besøkssenter med Robin Hoods historie og levesett på den tiden.
 Langs innkjøringen til campingplassen
 En av stiene rundt campingplassen

Kvelsdsstemningen var ikke mye å klage på :-)

Det viste seg , når vi reiste fra campingplassen at mobildekningen var tilbake etter ca1 km. En kort spasertur unna :-)

Vi bestemte oss for å kjøre via Robin Hood Inn, en pub vi har besøkt de 2 foregående årene for en lunch. Her serverer de utrolig god mat.
 Puben er n del av opplegget til Britstops, så vi har egentlig ikke lov å vise navnet her. Men nå skulle ikke vi overnatte denne gangen, så da er det vel greit :-) Puben holder høy kvalitet i motsetning til parkeringsplassen. Vel verd et besøk alikevel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar